Οι συνεργάτες μας

Κτηνιατρικά Φάρμακα

BIOVETA
ALFASAN
CHANELLE
Από το 1985 η εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον χώρο τον κτηνιατρικών φαρμάκων. Σνεργαζόμαστε με οίκους όπως  Alfasan, Bioveta, Chanelle, καθώς και την ΚΟΠΕΡ. 
Τα προϊόντα μας παράγονται σε υψηλών προδιαγραφών εργοστάσια, και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οίκους του εξωτερικού για να ανανεώνουμε και να προσθέτουμε προϊόντα στην γκάμα μας με σκοπό να καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας. Το 2019 αναδιοργανώσαμε το τμήμα των κτηνιατρικών και είμαστε έτοιμοι  να βελτιώσουμε περαιτέρω το εξειδικευμένο προφίλ μας αναπτύσσοντας και εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, και συγχρόνως σεβόμενοι το περιβάλλον, την κοινωνία και τις επιχειρηματικές μας σχέσεις.

Σπόροι Λαχανικών

Η ΑΓΚΡΟΣΙΝΤ ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ Α.Ε. για πάνω από 30 χρόνια ήταν ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου SAKATA σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας το 1986 απευθείας με την Ιαπωνία με υβρίδια όπως το Sugar Belle, το Sugar Delicata και το Grandslam.
Το 2020 αυτός ο κύκλος κλείνει, και η εταιρεία μας αλλάζει σελίδα και ξεκινάει νέες στρατηγικές συνεργασίες. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις συνεχώς εναλλασσόμενες απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και της ελληνικής αγοράς. Παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας και σεβόμαστε τους προηθευτές μας καθώς και τους πελάτες μας.
 
Σύντομα, με μεγάλη χαρά, θα σας ανακοινώσουμε τις καινούργιες μας συνεργασίες.
Μείνετε συντονισμένοι πολλά καινούργια πράγματα έρχονται!