top of page

Η εταιρεία μας 

Με μεγάλη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το καινούργιο μας λογότυπο και την ανανεωμένη εταιρική μας εμφάνιση. Με τις ίδιες αξίες και τα θεμέλια που έχουμε στήσει εδώ και 44 χρόνια, είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη μας ακόμα πιο δυνατοί και με σκοπό να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα για την Ελληνική αγορά.
 
Σήμερα η εταιρεία μας έχει την ονομασία ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ Α.Ε. έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα κτηνιατρικών φαρμάκων (φάρμακα, εμβόλια και διατροφικά συμπληρώματα για μικρά και μεγάλα ζώα).

Εδώ και πάνω απο 40 χρόνια η εταιρεία μας έχει διαγράψει μία πορεία με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, έχοντας ως θεμέλιο το οικογενειακό πνεύμα και παραμένοντας πάντα αξιόπιστη και σταθερή στις αξίες της. Με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτουμε καθώς και με τις στρατηγικές μας συνεργασίες, προσφερουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας περισσότερα από 800 σημεία πώλησης.

Ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. 

Ιστορικό

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 από τον Θαλή Κ. Κανδηλίδη με την επωνυμία Μ.Κανδηλίδη & Σια ΟΕ έχοντας σαν κύριο αντικείμενο τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα και τα λιπάσματα. Στην συνέχεια προστεθήκαν οι σπόροι λαχανικών (τμήμα υβριδίων) καθώς και τα κτηνιατρικά φάρμακα.

Ο ιδρυτής της εταιρείας μας, με παρουσία στο χώρο των αγροχημικών, φαρμακευτικών και κτηνιατρικών φαρμάκων από το 1947, ήταν από τους πρωτοπόρους και ένας από τους ιδρυτές της Lapafarm SA / ΛΑΠΑΦΑΡΜ ΑΕ (μια εταιρεία που με την πάροδο των χρόνων είχε την αποκλειστική διανομή αρκετών πολυεθνικών εταιρειών, όπως η American Cyanamid, Wyeth, Gilead κλπ). 
 
Η εμπειρία και η δημιουργικότητά του ήταν η βάση πάνω στην οποία τα νεότερα μέλη της οικογένειάς του βασίστηκαν για να χτίσουν το δικό τους επιχειρηματικού μέλλον. Η τρίτη γενιά της οικογένειας συμμετέχει ήδη ενεργά στην εταιρεία εδώ και πάνω απο 10 χρόνια, συνεχίζοντας έτσι την ανάπτυξη της εταιρείας αλλά και έχοντας μαζί της σύμμαχο τα 60 χρόνια εμπειρίας.

Σήμερα η εταιρεία μας έχει μετονομαστεί από ΑΓΚΡΟΣΙΝΤ ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ ΑΕ σε ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ Α.Ε και εστιάζει αποκλειστικά στα κτηνιατρικά φάρμακα, όντας αυτή τη στιγμή η μόνη Ελληνική εταιρεία με εμβόλια μικρών ζώων. Παράλληλα, η σειρές κτηνιατρικών φαρμάκων για μικρά και για παραγωγικά ζώα καλύπτουν πολλές απο τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του Έλληνα κτηνίατρου, του κτηνοτρόφου αλλά και των ιδιοκτητών μικρών ζώων. 

Οι 5 βασικές μας αξίες μας 

C logo colours-05-05.png
C logo colours-05-06.png
C logo colours-05-07.png
C logo colours-05-08.png
C logo colours-05-09.png
ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ:

Πιστεύουμε ότι η διαφοροποίηση οδηγεί στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησής μας και εφαρμόζουμε αυτή την αρχή στις κατηγορίες προϊόντων που επιλέγουμε να διαθέσουμε στην αγορά. Διερευνούμε συνεχώς νέα προϊόντα και συγχρόνως ακολουθούμε την επιτυχία των υπαρχόντων προϊόντων μας ως μέρος αυτής της διαδικασίας.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ:
Είμαστε ειλικρινείς και σταθεροί στις αξίες μας. Συνεχίζουμε και είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση από το 1978, διατηρώντας τις αξίες μας ως το θεμέλιο που μας οδηγεί σε αυτά που κάνουμε κάθε μέρα.
ΔΕΣΜΕΥΣΗ:
Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, αλλά και να οικοδομήσουμε ενα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον για το περιβάλλον μας, περαιτέρω εμπνέοντας τη ζωή.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ:
Δείχνουμε σεβασμό για τους ανθρώπους μας, για το περιβάλλον, για τους πελάτες μας και για τους συνεργάτες μας. Εκτιμούμε τη γνώμη τους και παραμένουμε αφοσιωμένοι σε αυτούς.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ:
Είμαστε παθιασμένοι και αφοσιωμένοι στην δουλειά μας και συνεχώς αναζήτάμε καινοτόμα και επαναστατικά προϊόντα για την αγορά μας.

Η αποστολή μας 

Προσηλωμένοι στην ικανοποίηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας, παραμένοντας μπροστά από την αγορά στους τομείς της καινοτομίας, της ανάπτυξης νέων προϊόντων και της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Εμπνέουμε τη ζωή επενδύοντας σε προϊόντα που είναι απαραίτητα στην αρχή πολλών κύκλων ζωής

Το οραμά μας 

Να βελτιώσουμε περαιτέρω το εξειδικευμένο προφίλ μας αναπτύσσοντας και εισάγοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, βελτιώνοντας όλα τα επιχειρηματικά μας τμήματα, πάντα σεβόμενοιτο περιβάλλον, την κοινωνία και τις επιχειρηματικές μας σχέσεις. 

Business Meeting

Candilidis SA

44 χρόνια
δίπλα στους πελάτες μας 

bottom of page