Λεωφόρος Κύμης και Ηλέκτρας 4B,

Μαρούσι, 15122, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210.6910311

  EST. 1978 

COPYRIGHT © 2020 CANDILIDIS SA

GREECE | ALL RIGHTS RESERVED

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ ΑΕ είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτόν τον ιστότοπο και σε οποιοδήποτε άλλο ιστιότοπο που της ανήκει. Σε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι λέξεις "εμείς" ή "εμάς" αναφέρονται στην  εταιρεία μας ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ Α.Ε. και στις όποιες θυγατρικές της.

Η ιδιωτικότητα των προσωπικών σας στοιχείων είναι σημαντική για εμάς. Προκειμένου να προστατεύσουμε το απόρρητό σας με καλύτερο δυνατό τρόπο, σας παρέχουμε την Πολιτική Απορρήτου μας, ώστε να κατανοήσετε τη δέσμευσή μας για εσάς και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτή η Πολιτική Προστασίας προσωπικών Δεδομένων, περιγράφει τις πληροφορίες που ενδέχεται να συλλέξουμε σχετικά με εσάς, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, πώς τις προστατεύουμε, και ποιες επιλογές έχετε για την χρήση αυτών των πληροφορίων. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση.

 

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψιν ότι μπορεί να τροποποιούμε, να συμπληρώνουμε, να καταργούμε ή να ανανεώνουμε από καιρό σε καιρό αυτήν την Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δημοσιεύοντας οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτόν τον ιστότοπο.

   Ποια Προσωπικά σας Δεδομένα επεξεργαζόμαστε: 

Οι επισκέπτες των ιστότοπων μας μπορούν να περιηγηθούν στις σελίδες μας  χωρίς να αποκαλύψουν προσωπικές πληροφορίες. Λαμβάνουμε, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε στην ιστοσελίδα μας ή μας παρέχετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, όταν εσείς θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μας, όταν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας κτλ) . Παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μας παρέχονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας και συλλέγονται αυτόματα από τον διακομιστή, συμπεριλαμβανομένου της ιστοσελίδας από τον οποίο προήλθε, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, την ώρα και την ημερομηνία πρόσβασης, την διεύθυνση IP (έχοντας ενεργοποιήσει το IP Anonymization) και άλλες πληροφορίες που δεν σας αναγνωρίζουν όμως προσωπικά.

   Πως χρησιμοποιούμε, μοιραζόμαστε, αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

Δεν θα μεταβιβάσουμε, ούτε θα κοινοποιήσουμε ή θα πουλήσουμε με άλλο τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εκτός αυτών που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η εταιρεία μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Η Wix.com μας παρέχει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να πουλάμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Τα δεδομένα σας ενδέχεται να αποθηκευτούν μέσω της αποθήκευσης δεδομένων της Wix.com, των βάσεων δεδομένων και των γενικών εφαρμογών Wix.com. Η Wix.com αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από τείχος προστασίας. Η Wix έχει διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και διακομιστές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε πολλές τοποθεσίες.

Τα παραπάνω στοιχεία που συλλέγουμε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούνται από εμάς για τη βελτίωση του περιεχομένου του ιστότοπου και τη μέτρηση χρήσης του διαδικτυακού μας τόπου, για σκοπούς εσωτερικής έρευνας αγοράς. Για το λόγο αυτό, ενδέχεται να εγκαταστήσουμε "cookies" που συγκεντρώνουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης που έχετε χρησιμοποιήσει, τη συσκευή σας, το λειτουργικό σας σύστημα και την πλατφόρμα, την ημερομηνία και ώρα πρόσβασης (πληροφορίες όπως αναφέρουμε παραπάνω στην παράγραφο «Ποια Προσωπικά σας Δεδομένα επεξεργαζόμαστε» ). Τα  cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ο κάθε ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές και τις επιλογές σας (όπως γλώσσα,  μέγεθος γραμματοσειράς και άλλες προτιμήσεις απεικόνισης) για ένα χρονικό διάστημα, κι έτσι δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας.

Τα “cookies” δεν βλάπτουν τον υπολογιστή σας και όποτε θέλετε μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε ένα cookie. Αυτό θα σας δώσει την επιλογή να αποφασίσετε εάν θέλετε να το δεχτείτε ή όχι. Ωστόσο, εάν δεν το δεχτείτε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies που έχουν ήδη καταχωρηθεί στον υπολογιστή σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.aboutcookies.org.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα «Google Analytics» για να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε την κίνησης προς τον διαδικτυακό μας τόπο. Η πλατφόρμα αυτή μας δίνει συγκεντρωτικά στατιστικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας και τις πηγές της επισκεψιμότητας, καθώς και πληροφορίες που βοηθάνε στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο επισκεφτήκατε τον ιστότοπο μας. Τα στοιχεία που δημιουργούνται από αυτά τα cookies σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας είναι ανώνυμα (χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις).

Δεν αποκλείεται επίσης, να πραγματοποιηθεί σε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, περιστασιακή χρήση διαδικτυακών ετικετών και να παρέχουμε συνδέσμους με περιεχόμενο από, ή προς, ιστοσελίδες τις οποίες δεν λειτουργούμε εμείς, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (You Tube etc), όπως συνεργαζόμενες εταιρείες κτλ. Αυτό σημαίνει πως όταν επισκεφτείτε μια ιστιοσελίδα μας που περιέχει σύνδεσμο σε έναν άλλο ιστότοπο (ή embedded περιεχόμενο), είναι πιθανόν να αποθηκευτούν cookies από τους ιστότοπους αυτούς. Η Αγκροσίντ Κανδηλίδη δεν ελέγχει τις υπόλοιπες διαδικτυακές σελίδες και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη για τα cookies αυτά (θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τις αντίστοιχες σχετικές πολιτικές περί προστασίας προσωπικών δεδομένων). Να σημειωθεί μπορείτε να απαγορεύσετε την εγκατάσταση και την αποθήκευση αυτών των cookies με την εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης “Opt Out Browser Add-on”.

Επιπλέον, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει και συναινέσει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας και του newsletter μας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε διαθέσει για να σας στείλουμε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Παράδειγμα, όταν παραγγέλνετε προϊόντα μέσα της ιστοσελίδας μας, διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας. Αντίστοιχα, εάν μας κάνετε μία ερώτηση, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες επικοινωνίας για να σας απαντήσουμε.

Τέλος, τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε τρίτους εάν μας ζητηθεί λόγω εφαρμοστέου νόμου, δικαστικής απόφασης ή κυβερνητικής πράξης ή εάν η αποκάλυψη αυτή είναι αναγκαία για την υποστήριξη οποιασδήποτε ποινικής ή άλλης νομικής έρευνας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

    Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η εταιρεία μας ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ ΑΕ έχει λάβει και εφαρμόσει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε την προστασία και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές ασφαλείας όπως ασφαλείς διακομιστές, προγράμματα κρυπτογράφησης και προστασίας κτλ.

  

    Επί πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Θα διατηρούμε και θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν, όπως αναφέρεται παραπάνω, ή για την συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις.

Κάνοντας χρήση του ιστότόπου μας, αποδέχεστε τους Όρους & Προυποθέσεις / Αποποίηση Ευθύνης καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτά περιγράφονται στις ιστοσελίδες μας. Σε περίτπωση που θέλετε να διαγραφείτε απο την λίστα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μας μαζί μας με email ή τηλεφωνικά. 

Όροι φόρμας συγκατάθεσης προσωπικών δεδομένων

Συμπληρώνοντας την φόρμα συγκατάθεσης προσωπικών δεδομένων (είτε ηλεκτρονικά είτε γραπτά) αποδέχεστε με τους παρακάτω όρους. 

Η εταιρεία ΚΑΝΔΗΛΙΔΗ ΑΕ με έδρα στο Νομό Αττικής, Λεωφ. Κύμης & Ηλέκτρας 4Β, Μαρούσι, email: info@candilagro.gr και τηλέφωνο +30 210 6910311 και website: https://www.candilidis.com/ ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, ζητάει την συγκατάθεσή σας ώστε να προβεί σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (γνωστό και ως “GDPR”) για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός»), ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018, όπως ισχύει.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε απευθείας με email ή στο τηλέφωνο: +30 210 6910311

 

Τι προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε

Για να γίνετε συνδρομητής στο newsletter και στην αποστολή SMS της Κανδηλίδη ΑΕ, παρέχετε: την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), το κινητό σας τηλέφωνό, το ονοματεπώνυμό σας και την διεύθυνσή σας.

 

Για ποιο σκοπό μας δίνετε το email σας και το κινητό τηλέφωνό σας

Η Κανδηλίδη ΑΕ θα χρησιμοποιεί το email σας και το τηλέφωνό σας για να σας στέλνει sms και newsletter τα οποία περιέχουν, μεταξύ άλλων, τα εταιρικά νέα της Κανδηλίδη ΑΕ, πληροφορίες σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες, πληροφορίες σχετικά με νέες συνεργασίες, προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές της εταιρείας. Το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή σας, μαζί με το email και το κινητό σας τηλέφωνο, θα αποθηκευτούν στην βάση δεδομένων της εταιρείας μας.

 

Παροχή συγκατάθεσης

Με τη παροχή του email σας και του κινητού σας τηλεφώνου παρέχετε ταυτόχρονα τη συγκατάθεσή σας στο να λαμβάνετε το newsletter και τα sms. Επίσης, με την παροχή του ονοματεπώνυμου και της διεύθυνσής σας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας να τα αποθηκεύσουμε στην βάση δεδομένων μας. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε στιγμή τη συγκατάθεσή σας για αποστολή sms και newsletter πατώντας στο σύνδεσμο “unsubscribe” σε οποιοδήποτε email που σας στέλνουμε, ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email.

Η Κανδηλίδη ΑΕ θα συνεχίσει να σας στέλνει newsletter και sms για όσο χρονικό διάστημα η συγκατάθεσή σας δεν έχει ανακληθεί.

 

Διατήρηση/Αποθήκευση του email σας και του τηλεφώνου σας

Το email σας και το κινητό σας τηλέφωνο θα αποθηκευτεί στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων που τηρεί η Κανδηλίδη ΑΕ μέσω του website της που στεγάζεται στην πλατφόρμα της εταιρείας Wix.com. Η Wix.com μας παρέχει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που μας επιτρέπει να πουλάμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Η Wix.com αποθηκεύει τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από τείχος προστασίας. Τα στοιχεία σας δεν θα αποσταλούν σε οποιονδήποτε τρίτο και δεν θα κοινολογηθούν σε άλλους αποδέκτες. Το email σας και το τηλέφωνό σας διατηρείται καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε περίπτωση που ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για την αποστολή email και sms (newsletter, ενημερώσεις κτλ), θα σταματήσετε άμεσα να λαμβάνετε τις ενημερώσεις μας. Όλα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνό και διεύθυνση) θα παραμείνουν όλα αποθηκευμένα στην βάση δεδομένων της εταιρείας μας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας αυτά έως και 10 χρόνια μετά τη λήξη της συνεργασίας μας αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς, κατά την επεξεργασία των οποίων θα τηρείται ανωνυμότητα θεσπίζοντας τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, όπως για παράδειγμα αυτά της ψευδωνυμοποίησης ή της κρυπτογράφησης (άρθρα 5 & 89 του Κανονισμού).  Σε κάθε περίπτωση, μετά τη λήξη της συνεργασίας μας, και οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κι εμείς θα προβούμε αμελλητί στη διαγραφή.

 

Τα δικαιώματα σας

Με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»), και λήψης αντιγράφου των δεδομένων που τηρούνται στην εταιρεία, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην δήλωση απορρήτου του site μας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό ή και διακοπή της επεξεργασίας, καθώς επίσης και δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων σας. Ο πιο απλός τρόπος είναι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, είτε κάνοντας click στο link που υπάρχει το τέλος του email με το οποίο σας αποστέλλετε το newsletter, είτε επικοινωνώντας με την εταιρεία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω. 

 

Δικαίωμα καταγγελίας

Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).